Den här veckan omfamnar vi skärgårdslivet och välkomnar dig till Aspön. Här väntar ett fritidshus bland kobbar och skär med stor sjötomt och egen brygga. Välkommen hem!

ANNONS
Skärgård
Välkommen till Aspön och Stockholms skärgård. (Länsförsäkringar Fastighetsförmedling)

På Aspöns södra del i Värmdö kommun ligger ett skärgårdsparadis på lut. Här finner du ett charmig fritidshus på tre rum och kök, en sluttande sjötomt på 2740 kvadratmeter och en generös brygga med tillhörande brygghus insprängt bland kobbar och skär.

Läget mitt i Stockholms södra skärgård gör att avstånden inte är stora, oavsett om du ska ta dig in till staden eller besöka någon av de närliggande öarna. Särskilt inte om du tar dig runt med egen båt!

Aspön
Egen brygga och tillhörande brygghus. (Länsförsäkringar Fastighetsförmedling)
Aspön
Här kan både en och annan skärgårdsdröm slå in. (Länsförsäkringar Fastighetsförmedling)

Vacker sjötomt med egen brygga

Här finns enligt mäklaren alla möjligheter att bygga ditt drömboende. Just nu till ett pris av 7 500 000 kronor. Huvudbyggnaden består i dag av tre rum och kök på 53 kvadratmeter med fönster i flera väderstreck. Ett charmigt fritidsboende som kan byggas ut om så önskas då byggrätten tillåter en byggnad på 120 kvadratmeter.

Aspön
Charmig naturtomt med stor potential. (Länsförsäkringar Fastighetsförmedling)

Den något sluttande sjötomten rymmer utöver huvudbyggnaden två små hus, liksom goda solchanser från både uteplats och egen brygga. Här förtöjer du förstås din båt. Om behov finns har du även en boj några meter längre ut för djupgående båtar.

Aspön
Solig altan för sommarens grillkvällar. (Länsförsäkringar Fastighetsförmedling)
Aspön
Oslagbar vy från matbordet. (Länsförsäkringar Fastighetsförmedling)
Aspön
Fönster i flera väderstreck. (Länsförsäkringar Fastighetsförmedling)

Nära till allt

På Aspön bor du granne med havet och njuter av Sveriges sköna natur när den är som allra bäst, bara 50 minuters bussresa från Slussen och innerstaden.

Hit kommer man förstås även båtvågen med hjälp av bland andra Waxholmsbolaget vilket öppnar möjligheter för att veckopendla, året om.  Ångbåtsbryggan belägen på öns södra udde promenerar du till på cirka tio minuter.

I närområdet hittar du Bullandö Marina med en av Stockholms mest populära skärgårdskrogar, glassbar och en liten lanthandel. En trevlig sommarutflykt på lagom avstånd från ditt eget paradis.

Sammantaget skärgårdscharm för hela slanten för den som tar chansen.

Aspön
Ett med naturen och skärgården. (Länsförsäkringar Fastighetsförmedling)

 

ANNONS
ANNONS

Vill du veta mer om veckans drömboende? Kontakta mäklaren här!

Läs även: Sjötomt mitt i stan- om du har drygt 31 miljoner över [Dagens PS]

Läs även: Boom för attefallshus och altaner 2021 [Dagens PS]