Villa med sjötomt och brygga ett stenkast från Södermalm och Kungsholmen, mitt i stan helt enkelt. Bättre än så här kan det knappast bli, men det förutsätter förstås att du har drygt 31 miljoner kronor att spendera.

ANNONS

Det låter nästan lite för bra för att vara sant, en sjötomt mitt i stan. Men på Stora Essingen är det faktiskt en möjlighet där en av de eftertraktade villorna med egen brygga nu är till salu. Men det är som sagt inte gratis.

Belägen på Värdshusbacken ett stenkast från värdshusbryggan, där Strömma Kanals båtar tar dig till city på ett ögonblick, ligger villan i två plan om 243 kvadratmeter.

Läget i sydväst är det bästa möjliga med trädgården som sluttar ned mot vattnet och den egna bryggan.

Sjötomt
Villan har det bästa läget på Värdshusbacken på Stora Essingen (Foto: Skeppsholmen).

20 meter lång brygga

Att till vardags starta dagen med ett morgondopp från sin egen brygga är få förunnat- särskilt för den som bor i stan. På bryggan får vänner och familj plats utan problem då den är hela 20 meter lång. Och här ryms så klart flera båtar på svaj.

Sjötomt
Det är inte många till badstegen på bryggan (Foto: Skeppsholmen).
Sjötomt
Bryggan är hela tjugo meter lång Foto: (Skeppsholmen).

Sex rum och kök

Sjötomt
En modern villa i två plan med plats för den stora familjen (Foto: Skeppsholmen).

Det här är en villa med plats för den stora familjen. Villan har sex rum och kök varav tre till fyra sovrum. På entréplan finns köket med matplats i öppen planlösning och sjöutsikt. Från köket öppnar dörrar ut mot en stenlagd altan och trappan ned mot vattnet med den egna bryggan. Ett luftigt vardagsrum ligger i vinkel mot matplatsen och har stora fönster som släpper in ljuset.

På övre plan finns flera sovrum och stort badrum. Ett av sovrummen används idag som ateljé vilket är förståligt med tanke på utsikten och ljuset.

ANNONS
ANNONS
Stora Essingen
Öppen spis vid matplatsen i det öppna köket höjer mysfaktorn (Foto: Skeppsholmen).
Stora Essingen
Köket och matplats och vardagsrum i öppen planlösning (Foto: Skeppsholmen).

Här kan du läsa mer om objektet.

Läs även: Prästgård i Uppland klicktopp på Hemnet [Dagens PS]