Insprängt i Värmdös sköna natur på Fågelbrolandet döljer sig ett intagande fritidshus med vidsträckt sjötomt, bastu och egen brygga. Ett insynsskyddat paradis mitt i Stockholms skärgård som levererar solnedgångar att dö för. 

ANNONS
Värmdö
Insynsskyddat och lugnt, ändå nära till allt. (Bild: Wrede Fastighetsmäkleri)

Fågelbrolandet är området på Värmdö som knyter samman Strömma och Fågelbro.

Hit kan man gå, cykla eller tuffa fram med båt för att njuta av krogar och ett rikt utbud av friluftsaktiviteter året om, även om området lever upp lite extra sommartid när båtfolk och semesterfirare hittat fram ur sina iden.

Här ligger veckans drömboende och väntar med stor sjötomt och extra allt. För visst behöver du både obegränsat med solnedgångar och bastubad i sommar?

Värmdö
Inglasad altan att njuta av utsikten från. (Wrede Fastighetsmäkleri)
Värmdö
Stora glaspartier bjuder in dig i naturen utanför. (Wrede Fastighetsmäkleri)
Värmdö
Ett av flera ställen att lapa sol från. (Wrede Fastighetsmäkleri)

Insynsskyddad naturtomt

Perfekt beläget på en höjd är det dessutom ett insynsskyddat boende som inte låter någon eller något störa, trots att nöjena aldrig befinner sig mer än några minuter bort.

Perfekt för dig som i likhet med nuvarande ägare vill bo nära naturen året om, inramad av en härlig sjötomt på 5890 kvadrat.

ANNONS
ANNONS
Värmdö
Egen brygga och möjlighet för flera båtar att lägga till. (Bild: (Wrede Fastighetsmäkleri)

Modernt, soligt och ljust

Den som flyttar hit behöver dock inte göra några avkall på vare sig moderniteter eller komfort då huvudbyggnaden om fyra rum och kök från 1937 renoverats löpande till den moderna fastighet den är i dag, med smakfulla materialval och stora glaspartier ut mot vattnet.

Det ger dig ett vackert ljusinsläpp från flera väderstreck och full tillgång till årets alla solnedgångar både inne, ute och mitt i mellan sedan man nyligen glasat in uteplatsen.

Vad är solnedgångar värda för dig? Enligt mäklaren kan du just nu få obegränsat av dem för 26 miljoner.

Värmdö
Bastu med sjöutsikt någon? (Wrede Fastighetsmäkleri)

Bastu nere vid vattnet

Till huset hör även en gäststuga byggd 1978 om 20 kvadratmeter med egen terrass. En byggnad som tillkommit på senare år är den fina sjöstugan med bastu. Ett mervärde som kan ha en beroendeframkallande effekt. Inte minst då badbryggan befinner sig strax intill.

Här går det även fint för flera båtar att lägga till samtidigt med boj.

Värmdö
Vad är solnedgångar värda för dig? (Bild: Wrede Fastighetsmäkleri)

Gott om nöjen

På Fågelbro är det gott om förströelse. Är du golfare känner du säkert redan till att här också finns en mycket välbesökt golfbana, liksom tennis och paddelbanor.

ANNONS
ANNONS

Kroglivet är det heller inget fel på. Utöver Fågelbro Golf & Country Club med hotell och spa finns det även krogar i populära Strömma nere vid vattnet. Är du båtburen finns det också en uppsjö av sommarkrogar och öar att utforska i närområdet, liksom promenadsstråk och vandringsleder.

Värmdö
Mörkret sänker sig över Fågelbrolandet. (Wrede Fastighetsmäkleri)

Vill du veta mer om veckans drömboende? Besök mäklaren och boka en visning här!

Läs även:  Så förbereder du dig inför en budgivning – fem tips [Dagens PS]

Läs även: Skärgårdsidyll med punschveranda på Ljusterö [Dagens PS]