Inför skidsäsongen i Alperna kanske det är läge att spana in ett eget chalet i franska Chamonix. Drömhuset har fyra terasser som överblickar bergsmassiven med Mont Blanc. 

ANNONS

Sugen på skidsemester i Chamonix? Eller varför inte spendera sommaren i denna populära alpstad som stoltserar med året-runt-aktiviteter för den som är inne på äventyrsspåret.

Fyra sovrum

Då är det läge att kolla in Chalet Tiffany – ett drömhus med fyra sovrum på tre våningar som spänner över 260 kvadratmeter, tre terasser och en stor naturtomt på omkring 1 500 kvadratmeter, enligt Sotheby’s Realty. 

Chalet i Chamonix
De fyra sovrummen gar riktig alpkänsla, däribland i master-sviten. (Foto: Sotheby’s International Realty)

När du tröttnar på golf, vandring eller skidåkning i närheten är det bara att slinka ner i jacuzzin eller varför inte besöka något av husets sex duschar, innan det är dags att laga middag i något av de två köken.

Sol året runt 

Denna lyxiga chalet har seglat upp till försäljning och mäklarfirman Chamonix Sotheby’s International Realty lovar att solen lyser året om och att Chalet Tiffany ligger perfekt för att få tillgång till de bästa utsikterna.

Chalet i Chamonix
De stora ytorna på tre våningar gör drömhuset perfekt för besök av gäster året om. (Foto: Sotheby’s International Realty)
Chalet i Chamonix
Omgiven av Alperna är Chalet Tiffany perfekt för alla som gillar aktiviteter året om. (Foto: Sotheby’s International Realty)

 

ANNONS
ANNONS

Vad kostar då denna lilla bergstugan? 3,750,000 euro eller drygt 38 miljoner kronor hamnar prislappen på.

Läs även: Europas skidåkare återtar backarna [Dagens PS]