Den ultimata lyxen i Hamptons, ja så beskriver fastighetsförmedlaren Bespoke Luxuary Marketing, egendomen Marylstone Meadow Lane, som är till salu till för 175 miljoner dollar.

ANNONS

I Hamptons, den amerikanska societetens  mecka, har egendomen Marylstone legat ute till försäljning sedan i början av året, och det astronomiska priset har genererat spaltmeter i pressen på båda sidor om Atlanten. Under pandemin flydde de rika från New York och spenderade karantänen i sina fritidshus- eller fritidshus är knappast vad vi svenskar skulle de rika amerikanernas ”secondary homes”. Under 2020 sköt fastighetsmarknaden i Hamptons i höjden och den ser inte ut att mattas av enligt The New York Times.

Så, vad är det då man får för 175 miljoner dollar? Till att börja med så är fastigheten unik på så sätt att den är omgiven av vatten. Förvisso har huset 11 sovrum, 12 badrum och ett fullt utrustat gym, men det är på ”tomten” som Marylstone verkligen sticker ut. Här finns både tennisbana och basketplan, privat standpromenad och en marina för djupgående båtar.

Hamptons
Egendomen Mylstone ligger på den så kallade ”Billionairs Lane”, en av USA dyraste postadresser.
Foto: Bespoke Luxuary Marketing

Kallas ”Billionaire Lane”

Meadow Lane kallas ofta ”Billionaire Lane” och är en av USAs allra dyraste postadresser. Grannfastigheten ägdes tidigare av kläddesignern Calvin Klein, och affärsmannen David Koch och medgrundaren till Studio 54, Ian Schrager har också bott på den berömda gatan. Och vem minns inte ihåg filmen Something’s Gotta Give från 2003, där Diane Keatons karaktär bodde här?

Aldrig tidigare har något objekt i Hamptons var till salu för en så här hög summa. Det närmaste är egendomen ”Jule Pond” som enligt the Robb Report var till salu för samma pris men som omgående sänktes till 145 miljoner USD. Jule Pond är fortfarande till salu, och frågan är om säljaren Marcia Riklis kommer att få det hon vill ha för Mylestone?

Hamptons
Mylstone är som gjort för den sportiga typen. Här finns både basketplan och tennisbana
Foto: Bespoke Luxuary Marketing
Mylstone
Den väl tilltagna poolen är självfallet uppvärmd.
Foto: Bespoke Luxuary Marketing
Mylestone
Välj mellan tennis eller basket.
Foto: Bespoke Luxuary Marketing
Mylestone
Mylstone har en en privat strandpromenad.
Foto: Bespoke Luxuary Marketing

 

ANNONS
ANNONS

Läs mer om Mylestone Meadow Lane här

Alexander Ernstbergers lyxvilla såld för 92 miljoner [Dagens PS]

 

 

 

 

ANNONS
ANNONS