Lagom till Cannes Yachting Festival i september i år lanserar det italienska båtvarvet Fimotoscafi, FIM, sin senaste innovation 470 Regina. En sportig och flexibel motoryacht med pool på soldäck, hög prestanda och tekniska lösningar som maximerar de sociala ytorna. 

ANNONS

Med några månader kvar till yacht-festivalen i Cannes är 470 Regina just nu under konstruktion, men som tur är har tillverkaren FIM i dagarna släppt de första bilderna på den ärtiga yachten med rena, eleganta linjer och sportig finish.

Det perfekta valet för dig som vill ha en högpresterande båt med hög komfort som även har det lilla extra, som FIM gjort sig kända för. Redo för en tjuvtitt?

470 Regina
Delbart soldäck som rymmer en pool eller en matplats. (Bild: FIM)

Delbart soldäck med pool

470 Regina är en öppen och social motoryacht som bjuder på maximalt utrymme utomhus, mycket tack vare hopfällbara terrasser och ett delbart soldäck i fören som även rymmer en liten pool om så önskas.

Den som inte fyller poolen med havsvatten och tar ett uppfriskande dopp kan med fördel addera ett bord och skapa en extra matplats. Akterplattformen är i sin tur utrustad med en smidig anordning som hjälper dig att sjösätta en tender eller vattenskoter.

470 Regina
Gott om sociala ytor och hög komfort. (Bild: Fim)

Motorer enligt önskemål

I likhet med det italienska båtvarvets tidigare modeller består 470 Regina av en design signerad Paolo Ferragni och kan helt anpassas efter ägarens preferenser och smak vad gäller material, tillval och motorer.

ANNONS
ANNONS

Det ger dig möjlighet att välja mellan två Volvo Penta IPS 650 eller IPS 800 motorer som kan generera en maxhastighet på 39 knop. Söker du en utombordsversion är även det möjligt. Yachten är i det fallet utrustad med tre eller fyra specialtillverkade Yamaha 425 hk-motorer.

470 Regina
En av två lyxiga hytter ombord med eget badrum och toalett.

Interiört är har FIM gjort ett rigoröst arbete med exklusiva möbler, tyger och specialdesignad belysning som stammar från lokala designers. Två rymliga hytter med egen toalett och dusch därtill gör livet ombord lekande lätt.

Båtmässan i Cannes tar sin början den 6 september och varar i fem dagar, under vilka 470 Regina kommer att göra sin världsdebut.

Fakta Regina 470

Längd: 15,10 meter
Bredd: 4,40 meter
Bränsletank: 2 × 770 liter
Vattentank: 300 liter
Maxhastighet:
39 knop
Motor:
2X IPS 650/850
Kapacitet: 2× 480 HP alternativt 2x 600 HP
Kategori: Motoryacht
Design: Paolo Ferragni
Tillverkarens hemsida: [ FIM ]

 

ANNONS
ANNONS

Vill du veta mer om 470 Regina? Besök tillverkarens hemsida och läs mer här!

Läs även: Vansinnigt vackra Spirit 65 DH kan bli din [Dagens PS]

Läs även: Mystery: Lyxig Swan 112 tar dig över hela världen[Dagens PS]