Den som vill känna sig som agent 007 kanske ska plocka upp denna leksaken. En ny hajliknande Jet Shark, som snabbt sveper fram på ytan, lika väl som den dyker under vattnet.

ANNONS

Namnet Jet Shark är passande eftersom den fyrsitsiga vattenskotern är formad som just en haj och kan även ta sig fram under ytan – som en haj. Äventyret ovan och under vatten sker från cockpiten som har AC, och jet-hajen är även utrustad med en V8-Corvette motor så att äventyret blir fartfyllt hela vägen, oavsett det sker på ytan i 43 knop eller i 17 knop – en bit ner i vattnet, berättar Jet Sharks hemsida.

Jet Shark dyker till två meter

När den väl befinner sig på ytan så är det panoramautsikt genom de stora fönstren som gäller, och dörrarna kan förbli öppna medan hajen glider fram, för mer naturlig AC, innan den dyker ner till runt två meter.

Passar i en Bond-rulle

För att utöka Bond-nostalgin ytterligare kallas skotern för ”Q-modellen” som intresserade kunder kan förbeställa senare under året, eftersom den fortfarande befinner sig på prototyp-stadiet.

Jet Shark har utvecklats från Seabreacher-skotern som kom för ett decennium sedan, men den nya modellen är betydligt större än sin föregångare.

Jet Shark
Jet Shark trivs både ovan och under ytan. (Foto: Jet Shark)

Läs även: Tysk elbåt i kolfiber lovar 70 knop [Dagens PS]

ANNONS
ANNONS

Läs även: Skipperi gasar på – expanderar till nya länder [Dagens PS]