I september kommer KSSS anordna en flytande båtmässa på Djurgårdshamnen mitt i Stockholm, rapporterar Båtliv. Mässan utgör en unik möjlighet för svenskt båtliv. 

ANNONS

Båtmässan kommer att ske i början på september och hållas vid KSSS nya gästhamn nära Junibacken. Mässan kommer ha plats för 75 stycken utställande båtar, fördelade på två olika bryggor. Vid den tredje bryggan kommer besökare att kunna lägga till med sina egna båtar. 

Uppvisning av landets vackraste båtar

Dessutom kommer några av landets vackraste klassiska motor- och segelbåtar att visas upp, som en extra attraktion. Det kommer också att finnas ett café och på land kommer olika marina företag att visa upp sina produkter för besökarna. 

“En viktig uppgift för oss på KSSS är att visa upp och skapa intresse för segling och båtliv. Därför är det naturligt att vi också använder vår nya Djurgårdshamn för publika evenemang utöver den välbesökta starten av Gotland Runt”, säger KSSS klubbdirektör Stefan Rahm

Unik möjlighet för svenskt båtliv

KSSS Djurgårdshamn invigdes 1 juli i sommar och utgjorde därefter starten av Gotland Runt. Efter det har allmänheten kunnat använda hamnen som gästhamn. Djurgårdshamnen är provisorisk men på lång sikt lär den bli permanent, som en komplettering till den vanligtvis fulla Wasahamnen. 

Målgruppen för den flytande båtmässan är alla båtintresserade och såklart alla KSSS medlemmar. Mässan kommer att hållas 2 till 5 september och utgör en unik möjlighet för båtintresserade att få se det bästa av svenskt båtliv mitt i Stockholm. 

ANNONS
ANNONS

Läs hela artikeln på Båtliv.

Läs mer: Se upp – båtföretagen att undvika