Nu uppdaterar Buster sin katalog med en ny kabinbåt i form av Buster Magnum Cabin. Tänkt att vara en perfekt pendlarbåt med god komfort och enastående prestanda. 

ANNONS

Det var nu i dagarna som Buster annonserade att man lanserar en ny kabinbåt på 7,6 meters längd tänkt som en pendlarbåt. Den ska vara lämplig för bruk direkt från att isen släpper till att vintern kommer på intåg.

Hela kabinen omgärdas av panoramafönster vilket ger en optimal vy över omgivningen trots att du sitter skyddad från väder och vind. Prestandan är förtroendeingivande och sportig, med topphastigheter runt 45 knop och marchhastighet på 30 knop.

Buster Magnum Cabins väl tilltagna glaspartiet.
Inne i kabinen får du fantastisk kontakt med utsidan genom de väl tilltagna glaspartierna som löper runt hela kabinen. (Foto: Buster)

Tänkt som elegant och bekväm pendlarbåt

Designen är betonad mot pendling till sjöss. Stora förvaringsutrymmen, smidig genomgående funktion i kabinen mellan aktern och fören och en design som ger en båt som ska vara lätt att röra sig på och borda.

Kabinen har plats för sex sittande resenärer och dess rymlighet förstärks ytterligare av dess rejäla fönster och den öppningsbara takluckan.

Präglad av ergonomi och stil

Båtens design är präglad av ergonomi och stil. Buster Magnum Cabins kontroller har en ergonomisk layout som är genomtänkt till minsta detalj. Originalutförande kommer med en rad av Busters tekniska funktioner och har allt du behöver för en båt i den här storleken.

Båten är utrustad med en modern utombordare från Yamaha och där finns det ett antal olika nivåer att välja bland beroende på vilken prestanda du är ute efter.

Stora valmöjligheter

Även om originalutförandet har det nödvändigaste så är båten designad för en rad olika finesser och tekniska funktioner. Joystick, autopilot, en extra plats att styra båten ifrån på utsidan av kabinen och mer därtill.

Buster Magnum Cabin är utrustad med många smarta funktioner.
Buster Magnum Cabin är utrustad med många praktiska funktioner och tekniska finesser. (Foto: Buster)

Man anpassar helt enkelt sin Buster Magnum Cabin efter de egna behoven och kan växla upp både vad gäller motorkraft, komfort och funktionalitet.

ANNONS
ANNONS

Buster Magnum Cabin specifikationer
Längd:
7,56 meter
Bredd:
2,55 meter
Vikt:
1 650 kg
Lastvikt:
892 kg (inkl passagerare)
Personer:
8 personer
Motorkraft:
225-300 hästkrafter
Bränsletank:
280 liter
Topphastighet:
45 knop
Tillverkarens hemsida:
Buster Boats

Läs mer: Ny 7,6 meter lång Magnum Cabin från Buster [Sjöliv]

Läs även: Svenskbyggd solseglare – den perfekta familjebåten [Dagens PS]