Blandrashunden blev anställd redan 2015. Här är hans uppdrag.

Buster vars hela namn egentligen är Buster Posey Presutti är en korsning mellan yorkshireterrier och malteser, och hans jobb på hotellet Nikko i San Francisco, USA, är att på förfrågan besöka gäster i deras hotellrum och bland annat pussa på dem, berättar Allt om resor i Expressen.

Buster är alltså chef för hotellets hundverksamhet och hotellgäster som saknar sina fyrbenta vänner får ändå sitt behov tillfredsställt på hotellet, där det första som möter dem på sängen är en uppstoppad vovve – ett gosedjur som går att köpas.

Men den som inte nöjer sig med det kan alltså beställa upp Buster på rummet; det är bara att kontakta receptionen, berättar Expressen, som uppger att Buster är tränad i terapi och både leker och kelar med hussar och mattar, som saknar sina ögonstenar.

Givetvis ställer Buster upp även för dem som har sina hundar med sig till hotellet – som givetvis är hundvänligt – och busar med sina hundkompisar.

Gäster som har råd kan checka in på hotellets vip-våning, där det bjuds på exklusiv hundmat; på våningen finns även lekanordningar för hundar och löpspår, framgår det.

ANNONS
ANNONS

”Buster är inte enda hotellanställda hunden. Hotell Park Hyatt i australiska Melbourne håller sig med värdhunden, labradoren Mister Walker och på hotellet med samma namn i Chicago välkomnar  mopsen Parker gäster i entrén”, skriver Allt om resor i Expressen.