Structor Bro och Anläggning Malmö AB anställer Karsten Lyby och Thu Do som närmast kommer från Atkins Sverige AB. Teamet är ett stort tillskott till bolagets specialistkompetens inom bro- och anläggningskonstruktion, säger Structor i ett pressmeddelande.

Karsten Lyby har 15 års erfarenhet som konstruktör och uppdragsledare, framförallt inom bro- och anläggningskonstruktioner. Han har bland annat medverkat i projekt som Varbergstunneln, och Station Rosengård som var en av de nominerade till Årets Bygge 2020. Karsten kommer närmast från Atkins Sverige AB och har tidigare varit verksam inom bland annat ELU Konsult AB och MT Højgaard A/S.

”Det som fick mig att ta steget till Structor var att jag vill vara en del av ett mindre partnerägt bolag där kundens bästa, hög teknisk kompetens och kvalitet är i fokus”, säger Karsten Lyby.

Thu Do har 5 års erfarenhet inom bro- och anläggning och har omfattande erfarenhet av konstruktionsberäkning för bygghandlingar. ”Jag ser fram emot att bidra till att förverkliga fler bro- och anläggningsprojekt i ett ett mindre bolag där det är nära till beslut”, säger Thu Do.

”Vi hälsar Karsten och Thu varmt välkomna till oss och ser fram emot att tillsammans med dem ta oss an flera och mer komplexa bro-  och anläggingsprojekt för våra kunder, säger Lars Lindeberg, vd för Structor Bro och Anläggning Malmö AB.

ANNONS
ANNONS

Structor ser möjligheter

Structors signum är specialistkompetens, enkelhet och småskalighet. Detta har gjort bolaget till ett av Sveriges större och ledande kunskapsföretag inom samhällsbyggnadsområdet. Max en busslast medarbetare i varje bolag innebär delaktighet och korta beslutsvägar. Alla medarbetare inom Structor är konsulter och drivs av samma vilja att se, skapa och förverkliga möjligheter. Structor består av cirka 35 självständiga och partnerägda specialistbolag med drygt 500 konsulter verksamma från Lycksele i norr till Malmö i söder.

 

Structors vd om bolagets situation: “Vi ser inga behov av permittering”