Teknikkonsultbolaget Bengt Dahlgren har rekryterat en ny kontorschef till sin avdelning i Norrköping. Robin Dunborg har som specialområde VVS och Energi och började på tjänsten 1 april, säger Bengt Dahlgren

Han kommer närmast från Riksbyggen där han arbetade med energiprojekt som både projektledare och specialist.

Hos Bengt Dahlgren kommer han att arbeta som Kontorschef och ingenjör inom VVS och Energi.

Robin själv säger att ”Jag är otroligt laddad inför det här uppdraget och ser verkligen fram emot att få exponera Bengt Dahlgrens anda och ingenjörskonst för Norrköping”.

Norrköping är en expansiv region, bland annat vann man under 2019 andra pris bland Östergötlands kommuner i kreditupplysningsföretaget Synas utmärkelse för bästa tillväxt.

ANNONS
ANNONS

Priset går till den kommun som har störst andel företag som nyanställer, ökar sin omsättning och går med vinst. Etableringar som gjorts i Norrköping är bland annat SSAB:s tältlager, Lidl Kneippen Syd och Dollarstore. Rusta, PostNord och Platinum Cars är andra aktörer som utökat sin närvaro i regionen. I regionen hittar vi även Campus Norrköping och en sprudlande stadskärna utmed strömmen.

Sören Karlsson, VD Bengt Dahlgren Linköping & Norrköping, kommenterar rekryteringen med orden ”Jag är väldigt glad att Robin väljer att börja hos oss. Han är precis den kraft vi behöver för att vidareutveckla vårt Norrköpingskontor och flytta fram våra positioner på Norrköpingsmarknaden!”.

Läs mer: Bengt Dahlgren växlar upp inom projektledning [Dagens PS]