Teknikkonsultbolaget Bengt Dahlgren Stockholm Projektledning AB har tillsatt en ny vd i Klas Eldebrandt. Han kommer från en roll i bolaget, där han arbetat som projektledare. Han efterträder Erik Bolander som blir vd på huvudbolaget Bengt Dahlgren Stockholm.

Det skriver Bengt Dahlgren Stockholm Projektledning i ett pressmeddelande.

Jag känner mig oerhört nöjd och trygg i att Klas tar över som VD för Projektledning. Vi har arbetat ihop tidigare i många år och känner varandra väldigt väl så jag vet att Klas är helt rätt person att ta över både som kulturbärare och att utveckla bolaget”, säger Erik Bolander.

ANNONS
ANNONS

Klas Eldebrandt kommer från Hifab där han arbetat som projektledare, avdelningschef, regionchef och senast marknadsområdeschef. Han har arbetat på Bengt Dahlgren Stockholm AB sedan 2018.

Klas Eldebrandt kommenterar sin nya roll med orden ”Det är med stor glädje, stolthet och ödmjukhet jag tar över efter Erik. Projektledning har utvecklats mycket bra sedan starten och min ambition är att fortsätta utvecklingen i samma anda. Den enastående kulturen ska även fortsättningsvis vara en av våra viktigaste byggstenar för vidare framgång och utveckling av bolaget.”