Dagens PS

Video: SpaceX fångar raket som fallit från rymden

techbriefen-spacex
SpaceX är numera rätt bra på att återvända raketer som varit i rymden. Arkivbild. (Foto: TT)
Joel Durén
Joel Durén
Uppdaterad: 04 okt. 2022Publicerad: 07 aug. 2019

I dagens techbrief kan du läsa om Disneys massiva biointäkter, Amazons tjänst för receptbelagd medicin samt SpaceX senaste raket-bravader.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe.

Disneys kvartal under förväntan – trots massivt bioår

Underhållningsjätten redovisar en omsättning på 20,25 miljarder dollar för det tredje kvartalet i det brutna räkenskapsåret, klart under estimaten på 21 miljarder. En förklaring är bolagets satsningar på förvärv, och utvecklingen av den egna streamingtjänsten Disney+, skriver The Verge.

“Ninja” uppe på en miljon prenumeranter på bara fem dagar

Efter det smått chockerande beslutet att lämna sin gamla plattform Twitch har Ninja redan samlat ihop en miljon prenumeranter på Microsoft Mixer, rapporterar The Verge. Microsoft har erbjudit nya kunder två månader gratis användning av tjänsten, därefter måste man betala en månadskostnad och frågan är hur många som kommer vara kvar när gratisperioden är slut.

Amazon utmanar traditionella apoteken i USA

Tjänsten “PillPack” levererar receptbelagd medicin med Amazons vanliga budbilar, rapporterar CNBC. Amazon köpte bolaget med samma namn förra året för 753 miljoner dollar.

Apple börjar rulla ut sitt nya kreditkort

ANNONS

En första grupp med betatestare i USA har fått tillgång till nya Apple Card, rapporterar TechCrunch. Den officiella lanseringen är planerad till slutet av augusti.

Här fångar SpaceX ännu en raket som fallit från rymden

Elon Musks rymdbolag börjar bli proffs på att återanvända raketer som varit i rymden. Efter den senaste Falcon-raketuppskjutningen lyckades man ännu en gång fånga en raketdel med ett stort nät som spänts upp på en drönarbåt. Kolla videon, via Musks Twitter:

 

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS