Dagens techbrief handlar om en relationsapp för parterapi, Amazons arbetare som strejkar samt Tinders ex-vd som lämnat in en motstämning i sexbrottsutredningen mot honom.

ANNONS

TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe.

Startups behålla som privata bolag ”för länge”

Det menar Salesforce grundare och vd Marc Benioff. Han menar att en börsnotering rensar ut ”allt det dåliga” ur företag.

Ny relationsapp ska hjälpa par att hålla ihop

Appen LifeCouple ska hjälpa par att hålla koll på känslor och eventuella förändringar som skett i relationen, skriver TechCrunch. Appen är tänkt som ett komplement till parterapi.

Medarbetare på Amazon strejkar i Minnesota

Bara en dag efter en arbetarstrejk i Sacramento, Kalifornien gjorde Amazons lagerarbetare i Eagan, Minnesota detsamma. Omkring 60 arbetare strejkade under två och en halv timme för bättre rättigheter och arbetsmiljö, rapporterar The Verge.

Vapingsjukan: Över 1.000 har nu insjuknat

Den senaste veckan har 275 fall av den nya lungsjukdomen rapporterats i USA, en ökning som lyft totalsiffran till 1.080 personer, skriver The Verge.

ANNONS
ANNONS

Tinders ex-vd stämmer målsäganden i sexbrottsutredning

Relationsappen Tinders före detta vd Greg Blatt är under utredning för sexuella övergrepp som ska ha begåtts under en julfest i företagets regi. Nu stämmer han målsäganden för förtal, rapporterar The Verge.