Semcon har tecknat ett ramavtal gällande tjänster inom medicinteknisk utrustning samt informations- och kommunikationsteknik med Region Västmanland.

ANNONS

Ett nytt akutsjukhus ska uppföras i Västerås och Semcon har vunnit ett ramavtal gällande tjänster inom medicinteknisk utrustning samt informations- och kommunikationsteknik för det nya sjukhuset.

Semcon, som har lång erfarenhet inom Life Science, har under flera år jobbat med ny- och ombyggnad av sjukhus i Region Stockholm. Det handlar om sjukhus som Nya Karolinska Sjukhuset, Danderyds Sjukhus, Södersjukhuset och Huddinge Sjukhus.

Semcon är enda leverantör

Ramavtalet med Region Västmanland tecknas med Semcon som enda leverantör och sträcker sig över två år med möjlighet till förlängning i ytterligare två år. Semcon bidrar med ett antal seniora projektingenjörer och projektledare för att säkerställa att det nya akutsjuklhuset blir funktionellt och ändamålsenligt utrustat.

”Att Semcon vinner det här ramavtalet visar att vi har den erfarenhet och kompetens som krävs inom life science. Vi ser verkligen fram emot att bidra med vår expertis för att stötta en modern och effektiv vård, säger Caroline Heuman, Area Manager på Semcon i ett pressmeddelande.

ANNONS
ANNONS

Läs mer: Ny teknik ska minska blodförlust vid skada [Dagens PS]