Rejlers har vunnit ett så kallat EPC-kontrakt (engineering, procurement, construction) för en ny transformatorstation för bolaget Aurora Kilpilahti. Det är en del av ett stort investeringsprogram inom industriområdet Kilpilahti. 

ANNONS

Kontraktet omfattar utformning och byggnation av den nya transformatorstationen, inklusive installering av all utrustning samt testning och säkerställande av att stationen är redo för driftsättning.

I kontraktet ingår också kabeldragning mellan den nya transformatorstationen och flera transformatorstationer i det befintliga elnätet samt modifieringar som krävs för att integrera den nya stationen i elnätet. Projektet startas omgående och kommer att slutföras under våren 2022.

”Rejlers har varit en pålitlig leverantör av avancerade tekniska el-tjänster i många år. Under anbudsförfarandet övertygades vi av Rejlers professionalism och engagemang för projektet samt bredd av kompetens. Vi vet att vi är i goda händer”, säger Heidi Hirsimäki, chef för Sourcing inom Aurora Kilpilahti.

”Inom vår division för Industry har vi gedigen erfarenhet av både EPC och EPCM-tjänster. Genom vår satsning inom detta område tillhör vi de företag som kan genomföra storskaliga projektuppdrag, såsom detta omfattande EPC-kontrakt. Vi är glada att samarbeta med ett ledande företag inom området och uppskattar det förtroende som Aurora Kilpilahti ger oss”, säger Jussi Likitalo, Vice President, Projekt inom Rejlers Finland.

ANNONS
ANNONS

Läs mer: Stålchefen: ”2026 finns vi på marknaden”