Dagens PS

PS-podden: Stjärnmäklarens sanning

Missa inte avsnittet supermäklaren Niklas Berntzon. Bara i PS-podden.
Missa inte avsnittet supermäklaren Niklas Berntzon. Bara i PS-podden.
Marcus Birro
Marcus Birro
Uppdaterad: 22 okt. 2018Publicerad: 22 okt. 2018

Väldigt många människor har erfarenheter av olika slags mäklare.  I PS-podden ger Sveriges mest framgångsrika och uppmärksammade mäklare Niklas Berntzon sin version av yrket, kändisskapet och historien bakom några av de stora affärer han varit med om.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Efter ett år med nedgångar på bostadsmarknaden verkar läget nu ha stabiliserats sig. En person som kommit att personifiera mäklarbranschen är stjärnmäklaren Niklas Berntzon.

Som en av ägarna till firman ESNY och dessutom medverkande i Kanal 5:s  serie Toppmäklarna arbetar han med de allra mest prestigefyllda bostäderna i Sverige. 

Han rör sig dagligen i en värld där tiotals miljoner är vardag.

I avsnittet berättar han hur att allt började med att han och hans polare sålde äpplen till klasskamraterna för att tjäna lite extra pengar.

Han berättar om drivkrafter och motgångar, om att inte komma upp ur sängen av trötthet, men också om att han alltid svarar på alla mejl inom tio minuter.

Han berättar också om marknadens nedgång det senaste åren, hur han gör för att koppla av, och vilka drömmar som återstår när man nått toppen inom sitt områden.

Här lyssnar du.

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS