Den förra ministern Anna-Karin Hatt blir styrelseledamot i Tyréns. Hatt är även vd för LRF och styrelseordförande i Svensk Kooperation.
”Vi är mycket glada över att utöka styrelsen med en person som Anna-Karin”, säger Johan Dennelind.

ANNONS

Anna-Karin Hatt, före detta IT- och energiminister i Fredrik Reinfeldts regering mellan 2010 och 2014, tar plats i konsultföretaget Tyréns.

”Tyréns är en innovativ och pådrivande samhällsbyggnadskonsult med en spännande ägarstruktur. Jag ser fram emot att lära känna bolaget och bidra till den digitala och hållbara transformation som Sven Tyrén en gång lade grunden till”, säger Anna-Karin Hatt.

Hatt är idag styrelseordförande i Svensk Kooperation, vd för Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, vice ordförande i internationella handelskammaren ICC Sweden, samt ledamot i export- och investeringsrådet Business Sweden.

”Vi är mycket glada över att utöka styrelsen med en person som Anna-Karin. Hennes bakgrund inom politik och näringsliv, och holistiska perspektiv på digitalisering, hållbarhet och samhällsbyggnad kommer vara oerhört värdefull i Tyréns fortsatta arbete med att kombinera kundnöjdhet, hög tillväxt och teknisk utveckling med resiliens”, säger Johan Dennelind styrelseordförande i Tyréns.

Styrelsen

I och med den förra ministerns inträde i Tyréns, ser styrelsesammansättningen ut så här.

ANNONS
ANNONS

Johan Dennelind, ordförande
Marita Hellberg
Mariette Hilmersson
Mårten Lindström
Eva Nygren
Anna-Karin Hatt
Lars Hultgren, arbetstagarrepresentant
Lena Carlsson, arbetstagarrepresentant
Sofia Ljungqvist Oskarsson, arbetstagarrepresentant

Läs mer: Fler nyheter från [Teknikdygnet]