Apple släpper en rad nya produkter. Ännu tåligare gröna iPhone 13 Pro och sin helt nya Mac Studio-dator ingår bland produkterna.

ANNONS

Under Apples event på tisdagen presenterade bolaget sina nya produkter. Där ingår en ny dator, Mac Studio, en stationär Mac-dator som drivs av M1 Max och nya M1 Ultra, världens mest kraftfulla chip i en persondator, uppger ett pressmeddelande.

Apple släpper nya produkter

Även MacWorld bekräftar att det ser ut som att Apple nu släpper sin snabbaste Mac någonsin.

Studio Display är en ny skärm, som förutom att fungera till Mac Studio, även passar till vilken Mac som helst. Den 27 tum stora Retina 5K-skärmen är bland annat utrustad med en 12 MP-kamera med ultravidvinkel och funktionen Centrerat.

”Mac Studio innebär början på en ny era för stationära datorer med sanslös prestanda från M1 Max och M1 Ultra, massor av anslutningsmöjligheter och en kompakt design med allt som användaren behöver inom bekvämt räckhåll”, säger Greg Joswiak, Apples vice vd för Worldwide Marketing.

Apple uppdaterar även iPad Air ett och ett halvt år efter att den gav surfplattan en ny design i iPad Pro-stil. Den nya iPad Air-modellen har uppdaterats med en snabbare M1-processor, som först sågs i bolagets Mac-datorer. Surfplattan stöder även 5G, skriver The Verge.

Ny grön iPhone 13 Pro

För den som gillar grönt är nästa nyhet särskilt välkommen. Apple släpper nu iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max i alpingrönt och grönt. Båda är utrustade med A15 Bionic avancerade kamerasystem, 5G och ytterligare tålighet genom framsidan i Ceramic Shield och förbättrad batteritid.

ANNONS
ANNONS

De nya gröna iPhone 13 Pro kan förbeställas från och med fredagen den 11 mars.

Läs även: Apple stoppar all försäljning i Ryssland [Dagens PS]