I dagens techbrief kan du läsa om Facebooks ”nya” logga, Photoshop för iPad samt Airbnbs krafttag efter masskjutningen i Kalifornien.

ANNONS

TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe.

Facebook avtäcker ny logga

Som ett led i utvecklingen av sitt varumärke har Facebook visat upp en ny logga, som kommer att rullas ut gradvis de kommande veckorna, framgår av ett pressmeddelande.

Nya loggan har helt enkelt ”Facebook” i klartext, på en vit bakgrund, och olika textfärg beroende på vilken app den återfinns i (Facebook, Instagram eller WhatsApp).

Adobe släpper Photoshop för iPad

En knappt år efter att ha visat upp planerna är nu Photoshop för iPad verklighet. Hela applikationens design har gjorts om för att passa en pekskärm, och ”det här är bara början” för Adobe på Apples plattformar, menar produktchef Pam Clark, enligt The Verge.

Så tar du bort din Fitbit-data innan Google tar över

Efter helgens nyhet om att Google förvärvar Fitbit är det många användare som sparkat bakut. Den som är orolig för vad som kommer att hända med all data som samlats in via fitnessbandet kan följa The Verge guide för att ta bort allt.

Hur bra är Microsfts nya Surface Pro X? 

The Verge har hårdtestat Microsofts surfplatta. Är den en förvarning om en framtida storhetstid, eller ett grovt misslyckande?

ANNONS
ANNONS

Airbnb förbjuder ”partyhus” efter masskjutning

Efter skjutningen vid en hemmafest i Orinda i Kalifornien miste fem personer livet, och nu ska appen Airbnb som stod bakom uthyrningen av lokalen förbjuda så kallade ”partyhus”, och ta krafttag för att sålla bort både otrevliga värdar och gäster, skriver vd:n Brian CheskyTwitter.