Dagens PS blir mediapartner till eventet med ”Wolf of Wall Street”, Jordan Belfort, på Cirkus i Stockholm den 29 mars. 

ANNONS

Som Dagens PS tidigare berättat kommer Jordan Belfort, som spelades av Leonardo DiCaprio i succéfilmen ”The Wolf of Wall Street”som i sin tur baseras på Jordan Belforts bästsäljande memoarer, till Cirkus i Stockholm den augusti 2022

När Jordan Belfort för första gången kommer till Stockholm är Dagens PS med och bevaka eventet som mediapartner – som är ett unikt tillfälle att höra hans historia från drogmissbrukande aktiemäklare till en förespråkare för hållbar försäljning.

Filmen berättar från hans perspektiv

Den Oscarsbelönade filmen ”The Wolf of Wall Street” från 2013 berättar från Jordan Belforts perspektiv om hur han etablerade sig som aktiemäklare på Wall Street i New York på slutet av 1980- och i början av 1990-talet. Han byggde upp sitt bolag Stratton Oakmont till att omsätta miljarder dollar – med minst sagt tvivelaktiga metoder.

Det hela rasade ihop, och Jordan Belfort dömdes 1999 för penningtvätt och värdepappersbedrägeri till två år i federalt fängelse, en månad i rehab samt att betala 110 miljoner dollar som han svindlat bort.

Föreläser om säljteknik efter ”Wolf of Wall Street”

Numera nykter och med avtjänat straff bakom sig försöker Jordan Belfort betala tillbaka pengarna han är skyldig samhället på ett hållbart sätt – genom att föreläsa om sin historia och träna människor i sin egna effektiva säljteknik, som han menar ger ett hållbart sätt att nå framgång.

Jordan Belfort "Wolf of Wall Street"
Numera föreläser Jordan Belfort om sin framgångsrika och hållbara säljteknik ”The straight line system”. (Foto: Press)

Han har också en framgångsrik podcast ”The Wolf’s den” och är en frekvent gästkommentator på CNN, CNBC, and the BBC.

ANNONS
ANNONS

”Jag är mycket peppad på att tala i Sverige för första gången. Jag ser fram emot att nå ut till den här publiken och lära dem att få människor att känna sitt värde och hur man använder metoden Straight Line Persuation System för att klara av i princip vilken situation som helst”, säger Jordan Belfort i ett pressmeddelande.

Läs även: Så sjönk ”The Wolf of Wallstreets” lyxyacht [Dagens PS]