Möt Sveriges mest framgångsrika mäklare i PS-podden. Hör varför Niklas Berntzon blivit så framgångsrik och vad hans nästa stora projekt handlar om.

ANNONS

Väldigt många människor har relationer och åsikter om mäklare. På många sätt har de blivit vår tids prestigeyrken, nästan i samma klass som piloter eller läkare.

Sveriges mest framgångsrika mäklare heter Niklas Berntzon. Han har lyft statusen runt yrket till helt nya nivåer, främst genom att vara så oerhört skicklig i det han gör, och som delägare i Eklund Stockholm New York, men också genom sin publika framtoning, inte minst i programmet Supermäklarna i Kanal 5.

Han har sålt Sveriges dyraste bostad och rör sig dagligen i en värld där han bollar tiotals miljoner mellan sig, köpare och säljare.

Just nu arbetar han med Göteborgs nya prestigehus, det stora höga tornet som ska invigas till stadens 400-årsjubileum 2021.

Men vem är han bakom allt det där? Hur mår han när tvivlet kommer över honom? Var någonstans hittar han rast och ro för själen?

I PS-podden pratar han om detta, men också om hur allt började med med att han sålde äpplen vid sin skola för att tjäna lite extrapengar till smågodis.

Dessutom avslöjar han sitt nästa stora projekt, en tanke som går ut på att göra förorten attraktiv.

ANNONS
ANNONS

Missa inte när PS-podden kryper under skinnet på Sveriges mest framgångsrika mäklare, Niklas Berntzon.

Här hittar ni avsnittet.