Varför hänga kvar i dyra företagsabonnemang när det finns billiga? Vi guidar dig i tre steg.

Hallon är en uppstickare på mobilmarknaden. En populär operatör som knyter till sig allt fler företagskunder.

Det är inte utan orsak. För ynka 49 kronor (!) i tre månader och sedan 99 kronor per månad kan företag teckna mobilabonnemang i stället för att betala flera hundra kronor, eller till och med tusenlappar.

Priserna varierar beroende på mängden surf men en gratisbonus är att företagen inte har någon bindningstid. Det finns heller inga krångliga uppsägningstider eller rörliga priser, som rör till det.

Välj och vraka, spara pengar

Du väljer mellan 2 gb, 10 gb eller 100 gb utifrån ditt företags behov.

Hallon erbjuder som sagt företag att dra ner sina mobilkostnader rejält. Och det är en operatör som vunnit sina kunders gunst genom en pigg och alert kundtjänst där du kan chatta direkt och få personlig service eller mejla om det är något du funderar över.

De digitala tjänsterna gör det superenkelt att beställa och hantera era abonnemang.

Du som tycker 2 gb-surf är tillräckligt betalar alltså endast 49 kronor de tre första månaderna tack vare en pågående kampanj.  Vill du ha 10 gb-surf är priset 99 kronor i tre månader och sedan 199 kronor per månad. Och för 149 kronor per månad får du fantastiska 100 gb-surf i tre månader. Därefter är priset 299 kronor i månaden.

ANNONS
ANNONS

Så här gör du:

1. Klicka på länken nedan och välj storlek på abonnemang.

abonnemang-hallon2

2. Du är bara något klick från ett nytt abonnemang.

abonnemang-hallon1

3. Grattis, äntligen har du ett billigt företagsabonnemang!

Företag kan spara hundratals kronor och till och med tusenlappar på Hallons abonnemang. Nöjet är på din sida som kund. (Foto: Unsplash.com)
Företag kan spara hundratals kronor och till och med tusenlappar på Hallons abonnemang. Nöjet är på din sida som kund. (Foto: Unsplash.com)

Observera att du får 25 extra gb-surf på varje beställt abonnemang och att sms och fria samtal ingår i alla abonnemang. Du kan enkelt höja eller sänka din surfmängd och dessutom spara surf till nästa månad.