Vill du köpa ett härligt amerikanskt mansion vid Mälaren. Då har du hittat rätt! Den här herrgården på 700 kvadratmeter har både inomhus- och utomhuspool. Spana in bilderna och läs Widerlövs beskrivning nedan.

Den här herrgården har en otrolig inomhuspool
I västra flygeln finns spa med pool, bubbelpool, relax-del, bastu, torkrum, omklädningsrum med duschar och separat toalett. (Foto: Widerlöv)

Med anor från 1700-talet finns nu möjlighet att förvärva en fantastisk herrgård vid Mälaren, 50 minuters bilfärd från Stockholm. Gården har genomgått en förstklassig totalrenovering fram till 2020 med materialval av absolut högsta möjliga klass. Enastående huvudbyggnad med en boarea om cirka 700 kvm.

Herrgården har en mystisk loungedel
Herrgården har en nybyggd jazzklubb. (Foto: Widerlöv)

Entréplan består av ett platsbyggt kök, matsal, tre salonger, en bar, bibliotek/kontor samt källarvalv som iordningställts till en fantastisk vinkällare. Västra flygeln inhyser ett spa med pool, bubbelpool, relax-del, bastu, torkrum, omklädningsrum med duschar samt separat wc. På övre plan finner ni master bedroom en suite, två sovrum samt badrum och en salong.

Parkliknande trädgård med pool

Huvudbyggnaden är vackert omgiven av en nyanlagd parkliknande trädgård med poolområde och poolhus, hjorthägn, hästhagar samt åkermarker. Nere vid Mälaren finns sjöstugan samt brygganläggning med segeldjup och bastu. Här finns tillstånd att anlägga en sandstrand, tidigast i september.

ANNONS
ANNONS
Mansion vid Mälaren med ett riktigt stort och maffigt kök
Köket har en helt fantastisk spis. (Foto: Widerlöv)

Vidare på gården finns ett annex, gästhus med två lägenheter, ett bostadshus och en byggnad med nytt gym. En renoverad ladugårdsbyggnad med garage för upp till tjugo bilar, kontor, verkstad samt slakteri och en nybyggd jazzklubb. Hela fastigheten har högsta möjliga säkerhetssystem installerat med kameror.

Amerikanskt mansion vid Mälaren som har utomhuspool
Redaktionen skulle inte tacka nej till pool både utomhus och inomhus. (Foto: Widerlöv)

Besök bostaden här.

Läs mer: Mike Tysons exfru säljer lyxkåken [Dagens PS]