Nu finns möjligheten att köpa lägenhet i hjärtat av Åkerlundska Villan. Åkerlundska Villan görs nu om till flera lägenheter och några lägenheter är fortfarande till salu. Läs nedan hur mäklaren beskriver lägenheten Salongen som har direkt tillgång till både trädgård och strandpromenad.

Inbjudande Salongen, i hjärtat av Åkerlundska villan, erbjuder 98 kvadratmeter fördelade på tre rum och kök.

Från kapprum och badrum kommer du in genom den bevarade originaldörren och rakt in i bostadens halvöppna, sociala kök- och vardagsrum. Där bjuds du på hänförande utsikt över Jungfrufjärden och skärgården.

Drömboende Stockholm Åkerlundska Villan
Köket med utsikt över jungfrufärden. (Foto: Wrede)

Det storslagna rummet domineras av ett bevarat, välvt och spröjsat fönster med rikligt ljusinsläpp och djupa fönsternischer. Bostadens vackra snickerier, golv i holländskt förband, bröstpaneler och dekorativa överstycken samt en enastående spegelkupol i taket höjer verkligen de ursprungliga kvalitéerna. I kombination med nya materialval blir Salongen närmast ett modernt herrgårdsboende.

ANNONS
ANNONS
Drömboende Stockholm Åkerlundska Villan
Sovrummet med stort vackert fönster och även här utsikt över jungfrufärden. (Foto: Wrede)

Salongen är utan tvekan en social bostad för den som gärna håller bjudningar, med det moderna och välutrustade köket i hjärtat av bostaden. Från salongen har du också direkt tillgång till den grönskande trädgården och strandpromenaden.

Drömboende Stockholm
Salongen har direkt anslutning till trädgården. (Foto: Wrede)

Åkerlundska villan på Dalarö, ett majestätiskt residens från 1921 precis vid vattnet och med utsikt över Jungfrufjärden, har länge varit ett omtalat objekt. Hit kom societeten för att njuta av skärgården och ett liv i flärd. Med passion och respekt för historia omvandlas nu fastigheten till nio stycken moderna och exklusiva bostäder, alla med unika planlösningar, egen karaktär och ursprungsdetaljer.

Drömboende Åkerlundska Villan
Den grönskande trädgården är stor och välskött. (Foto: Wrede)


Läs mer:
Belånad bostadsrätt sopar banan med börsen [Dagens PS]