På jakt efter en ombonad etta på en av Södermalms mest attraktiva adresser? Då vill du inte missa den här 30-talspärlan på Lundagatan som dessutom råkar vara veckans mest klickade objekt på Hemnet. 

ANNONS

Arbetsmarknaden må vara turbulent, men det hindrar inte att vackra lägenheter söker nya ägare. En riktig liten karamell är veckans mest klickade objekt på Hemnet. En charmig enrummare belägen på Söders höjder som verkligen optimerar sina 28 kvadrat och nu kan bli din för 3 095 000 kronor, enligt mäklaren.

 Ljus, ytsmart och välbevarad

Här har du möjligheten att lägga vantarna på en etta med genomtänkt planlösning och ett öppet vardagsrum med stora, spröjsbeklädda fönster som ansluter till ett välutrustat kök med bardel.

En ytsmart och ljus sovalkov med fönster ut mot en lummig innergård därtill borgar för lugna nätter och mycket social yta.

Ytterligare ett plus i kanten utgör det generösa ljusinsläppet som flödar genom lägenheten tillsammans med de välbevarade originaldetaljerna från 1936.

etta
Stora spröjsade fönster i original släpper in rikligt med ljus. (Bild: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
etta
Öppen planlösning med anslutande kök och bardel. (Bild: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling)
etta
Ett kvadratsmart och fullutrustat kök tackar vi inte nej till. (Bild: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling)

Mitt i händelsernas centrum

På Lundagatan bor du mitt i händelsernas centrum vid populära Zinkensdamm med närhet till det mesta Söder kan uppbringa. Ett lika hett eftertraktat bostadsområde som krogtätt stråk med sköna kvarterskrogar som Häktet, Folkoperan och Rival några minuter bort.

Även fritiden får guldkant, med mäktiga utkiksplatser på Skinnarviksberget eller sinnliga promenader längs vattnet i Tantolunden. Goda kommunikationer därtill gör det smidigt att ta sig både till närliggande Hornstull och city.

En kort promenad till Mariatorget ger dig även tillgång till buss, pendel- och lokaltåg vid Södra station.

etta
Ljus och härlig sovalkov med fönster ut mot innergården. (Bild: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling)
etta
En av husets gemensamma balkonger att vakna till liv på. (Bild: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling)

57 000 klick på Hemnet

En mer central och bekväm adress är helt enkelt svår att finna, vilket förklarar intresset för lägenheten som hittills genererat 57 000 klick på Hemnet. Ett gensvar som givetvis välkomnas av mäklaren Felix ZidaricLänsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm, Södermalm.

”Intresset har varit bra, bostadens läge och utförandet passar många vilket såklart är ett stort plus på en marknad som just nu kräver lite mer”, säger Zidaric till Hemnet.  

ANNONS
ANNONS

Vill du veta mer om lägenheten på Lundagatan? Läs mer och kontakta mäklaren här!

Läs även: Dyraste villorna på Hemnet just nu [Dagens PS]

Läs även: Veckans drömboende – hundra år gammalt kapell [Dagens PS]