Så många försöker och försöker, verkligen att uppnå framgång på ett eller annat sätt. Är du en av många som går och bär på undermedvetna begränsningar så attraherar du tyvärr samma begränsningar i din omgivning.

ANNONS

Tänk dig att du går och bär på undermedvetna känslor av sorg och misslyckande, då är de dessa känslor som styr vad du kommer att åstadkomma. Din själ skickar ut signaler ”att detta står jag för” och då blir konsekvensen att ditt yttre skapar just de situationerna som ser till att din inre sanning besvaras.

Denna lag ” lagen om attraktion” är varken snäll eller elak, utan ser till att du får just det som du längst inne står för. Om du då inte är nöjd med dit liv med negativa resultat inom bl.a. ekonomi, hälsa och relationer, så behöver du se över vad ditt inre skickar ut för signaler i dessa områden.

Säg att du har dålig ekonomi, och du kan inte hitta någon logisk förklaring på detta vare se sig i det yttre fysiska livet eller i dina tankar, då ligger säkert din utmaning på en undermedveten nivå. Till den gruppen räknas hundratusentals individer som inte får någon hjälp med att hamna var de vill.

Nyckeln är att spåra problemet tillbaks till grundorsaken. När väl det är löst och orsaken är medvetengjord, så kommer du att kunna lösa problemet genom att göra medvetna positiva förändringar.

Så här går det till:
1. Ta reda på vad för yttre symtom du är missnöjd med inom ekonomi, hälsa, relationer etc.
2. Ta reda på vad du bär på för tanke när du tänker på den situationen
3. Se bakom detta, och fråga dig vad för känsla styr den tanken
4. Du ska nu ha hittat en negativ känsla, eftersom den är förutsättningen för negativa resultat
5. Omvandla nu den negativa känslan till något positiv känsla och ändra tankar och beteende därefter

Det kommer inte att ta lång tid förrän ditt nya positiva inre attraherar det du verkligen vill ha.

Lycka till med uppgiften.

ANNONS
ANNONS

Hans Thörn
Framgångscoachen

PS. Vill du veta mer om Hans verksamhet, där du får verktygen att skapa den framgång du vill ha, se infinitcoach.com (coachning, böcker etc.) och wimab.se (öppna föreläsningar).