Med detaljer i 24 karat guld och egna logotyper har Caviar tagit fram en pimpad Tesla i en begränsad upplaga. Endast 99 bilar säljs och det till rekordpris.

ANNONS

Nu släpps en pimpad Tesla, signerad Caviar – som erbjuder rika människor crème de la crème-produkter. Normalt säljer Caviar pimpade versioner av till exempel iPhone, Samsung, mobilskal, klockor, hörlurar, skor med mera. Signumet är att Caviar har 24 karat guld på de flesta produkterna.

Steget längre

Nu har de gett sig in i bilbranschen, där de har modifierat en Tesla S Plaid, genom att lacka den svart som natten och gett den ett antal detaljer i det renaste guld, 24 karat. Caviar har guldpläterat en specialdesignad grill. fälgar, handtag, lister, spoiler, luftintag, diffusern, vingen och tröskellådor. I Caviars version kallas bilen Caviar Model Excellence 24K.

De guldpläterade detaljerna i fronten och Caviars logo. (Foto: Caviar)
Baksidan av Caviars Tesla Model S Plaid, notera ”Caviar-texten” mellan baklyktorna. (Foto: Caviar)

Guldfrossan fortsätter inuti bilen, med gyllene detaljer på ratten, lister och på den gigantiska infoskärmen på instrumentbrädan. Caviar har bytt ut Teslas logotyper och placerar sitt egna sigill på de platserna – givetvis i guld även de.

Interiören med gulddetaljer. (Foto: Caviar)

Begränsad upplaga

Caviars Tesla S Plaid finns endast i 99 exemplar och priset ligger på 299 000 dollar, drygt 2,5 miljoner kronor – mer än dubbelt upp mot Teslas egna modell, är du sugen? Då gäller det att skynda sig, så här gör du.

(Foto: Caviar)
(Foto: Caviar)
(Foto: Caviar)

Se videon

ANNONS
ANNONS

Läs mer: Fler Teslanyheter på [Dagens PS]