Dagens PS

Musk till sina anställda: Rekord om vi gasar

Elon Musk musik
Elon Musk, vd för Tesla, har inget emot att anställa har hörlurar eller lyssnar på musik via högtalare på jobbet. (Foto: TT)
Dagens PS
Dagens PS
Uppdaterad: 21 sep. 2020Publicerad: 21 sep. 2020

I ett internt mejl från Elon Musk till anställda uppges bolaget ha en chans till ett rekordkvartal om medarbetarna gör en kraftansträngning.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Målet att sträva efter är att sälja så många elbilar som möjligt innan den 30 september när kvartalet tar slut, rapporterar Bloomberg News som tagit del av mejlet.

Tesla hoppas på att kunna leverera 500 000 bilar i år och under första halvåret blev det runt 179 000 stycken. De måste alltså leverera nästan dubbelt så många bilar under andra halvåret som första för att nå målet.

Rekordnivån när det avser leveranser är från fjärde kvartalet 2019. Tesla fick då ut 112 000 fordon till kunder.

Tesla anordnar sin årliga bolagsstämma den 22 september tillsammans med en första så kallad batteridag. Bolaget väntas då visa upp de senaste framstegen inom elbilsbatterier.

ANNONS
ANNONS
Dagens PS
Dagens PS

Nyheter producerade i samarbete med Finwire

Dagens PS
Dagens PS

Nyheter producerade i samarbete med Finwire

ANNONS
Helt elektriska BMW i5 är äntligen här!
bmw logo

Föreställ dig ljuden, dofterna, känslan. De futuristiska tonerna som välkomnar, ljusdesignen som leker över interiören och ergonomiskt utformade säten som sätter dig på första parkett. Minsta detalj är som gjord för att du ska må bra. Barnslig förväntan möter vuxen elegans i nya, helt elektriska BMW i5. Luta dig tillbaka och njut av den imponerande räckvidden, innovativa tekniken och iögonfallande designen. Välkommen in till din närmaste återförsäljare för en provkörning.

Boka provkörning
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS