Dagens PS

Tror du på vaccinering av barn?

dagens-fråga-vaccinering
DAGENS FRÅGA – tyck till om dagens snackis direkt här på Dagens PS. Arkivbild. (Foto: TT)
Joel Durén
Joel Durén
Uppdaterad: 11 nov. 2021Publicerad: 03 sep. 2019

DAGENS FRÅGA – tyck till om dagens snackis direkt här på Dagens PS. Vi lägger alltid upp resultatet från gårdagens fråga.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Vaccinering är åter på tapeten. SVT skriver i dag om den kontroversiella barnboken ”Hälsa för barn”, skriven av författaren Stefan Whilde.

Boken innehåller bland annat påståenden om att det är fel att gipsa brutna ben, att ta medicin när man är sjuk eller att vaccinera barn mot sjukdomar som mässlingen och röda hund.

Boken har enligt artikeln kritiserats hårt i sociala medier, bland annat av barnläkare, och även uppmärksammats i en krönika i tidningen ETC. Nu har nätbokhandlarna Adlibris och Bokus valt att plocka ned den från sina sajter.

Tidigare i år blockerade Youtube annonser från kanaler som var antivaccin-förespråkare på den egna plattformen. Även sociala medie-plattformen Pinterest har vidtagit åtgärder för att blockera sökningar relaterade till antivaccin.

Resultatet:

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
Hej egenföretagare! Ekonomisk trygghet även för dig.

Vet du om att du som egenföretagare får värdefull rabatt på försäkringar och avtal som medlem i Unionen? Kontakta oss så berättar vi mer.

Läs mer
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS