För andra året i rad har svenska företaget blivit tilldelad utmärkelsen Great Place to Work. Av 125 organisationer som levde upp till kraven för att platsa på listan är 22 av dessa svenska organisationer.

ANNONS

Det svenska företaget Regent har för andra året i rad blivit utsett till Europas bästa arbetsplats, när det kommer till mellanstora företag. Det skriver VDtidningen. Mellanstora företag är organisationer med upp till 49 anställda.

”Vi har så många fantastiska medarbetare på Regent som har gjort så mycket för bolaget och oss som jobbar här. Efter allt arbete de lagt ned på att bygga detta bolag ser jag det både som en självklarhet och skyldighet att skapa en arbetsplats där de kan trivas, utvecklas, må bra och få de förutsättningar de behöver. Att vinna den här fina utmärkelsen för andra året i rad känns därför så otroligt roligt. Som ett bevis på hur viktiga vi tycker att våra medarbetare är”, säger Thomas Skott, vd på Regent.

Sverige ett av de länder med flest bästa arbetsplatser

”Det är en fenomenal bedrift att vara bäst av 3 000 utvärderade organisationer i Europa. De är förebilder när det kommer till att bygga en organisationskultur bestående av tillit, stolthet och kamratskap”, kommenterar Maria Grudén, vd för Great Place to Work i Sverige.

Great Place to Work har utvärderat 3000 organisationer genom bland annat djupgående analyser av konfidentiell feedback från medarbetare. 125 organisationer levde upp till kraven för att platsa på listan över Europas bästa arbetsplatser. 22 av 125 av dessa är svenska organisationer.

ANNONS
ANNONS

Med 22 svenska organisationer är Sverige ett av de länder som har flest bästa arbetsplatser.