Dagens PS

Amanda Schulman lanserar ny e-handel för skönhet

Jessica Dersén, Amanda Schulman och Karin Svensson.
All I am Beautys grundartrio Jessica Dersén, Amanda Schulman och Karin Svensson. (Foto: All I am Beauty)
Daniel Jacobs
Daniel Jacobs
Uppdaterad: 12 apr. 2021Publicerad: 12 apr. 2021

Medieprofilen Amanda Schulman lanserar ett nytt varumärke för skönhet med tillhörande e-handel, tillsammans med entreprenörerna bakom Zlatans parfym.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Breakit rapporterar att varumärket kommer att heta All I am beuaty och produkterna ska förutom i den egna e-handeln säljas hos Lyko.

Lanseringen sker i dag, den 12 april, och målet är att bygga ett internationellt varumärke.

Gjorde Zlatans parfym

Jessica Dersén är ny vd och Karin Svensson tar rollen som operativ chef. De två entreprenörerna har tidigare gjort parfym åt fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic. 

“Skönhet är en marknad som fortsätter att öka. Branschen har gjort en tydlig förflyttning från fysisk retail till online och den blir allt mer präglas av personliga varumärken och influencers. Amanda har en äkta passion för beauty, hon är driven, inspirerande och har en stor och trogen följarskara i den målgrupp vi riktar oss till”, säger Jessica Dersén i ett pressmeddelande.

“En dröm som går i uppfyllelse”

Amanda Schulman blir kreativt ansvarig i det nya skönhetsbolaget. Hon är känd som en medieprofil och driver podcastbolaget Perfect Day Media med systern Hannah Widell.

“Eftersom skönhet är mitt största intresse letar jag alltid efter de bästa produkterna. Att själv få vara med och ta fram skönhetsprodukter är en dröm som nu går i uppfyllelse”, säger Amanda Schulman i pressmeddelandet.

Läs mer: Rosétrenden: kändisprofiler lanserar eget märke

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS