Fondplattformen Savr ska utmana fondbolagen genom att pressa ner förvaltningsavgifterna. Nu har bolaget genomfört en investeringsrunda som tillför bolaget 50 miljoner kronor.

ANNONS

Det framgår av ett pressmeddelande.

Det rör sig om en så kallas serie-A runda, som enligt ett pressmeddelande från Savr riktade sig till privata investerare och övertecknades med 100 procent.

Enligt Daniel Aarenstrup, Savrs vd och grundare, har flera tunga namn från finansbranschen och techbranschen investerat i bolaget.

”Vi är givetvis mycket glada över det stora förtroendet våra investerare har för det vi gör och tror på”, kommenterar han och fortsätter:

”Tack vare vårt unika erbjudande där vi återbetalar alla provisioner till kunderna så har vi sett en otrolig tillströmning av nya kunder under den senaste tiden.”

Savr passerade en miljard kronor i förvaltat kapital under sitt första verksamma år och meddelar att kapitaltillskottet ska användas för fortsatt expansion.

ANNONS
ANNONS

I synnerhet siktar bolaget på att bredda erbjudandet med tjänster för rådgivning, tjänstepension och kapitalförsäkringar för företag.

Läs mer: Nordens största portfölj mot notering [Dagens PS] >>