Den regerande Formel 1-världsmästaren Max Verstappen ingår ett partnerskap med Viaplay, och de kommer att göra dokumentärer tillsammans, meddelar företaget i ett pressmeddelande. 

ANNONS

Red Bulls Max Verstappen tog i december sin första Formel 1-titel, och ska under våren inleda försvaret av titeln. Nu blir det ännu mer med Verstappen för Formel 1-entusiasterna på Viaplay.

Viaplay är en produkt som drivs av Nordic Entertainment Group (Nent) som är noterade på Stockholmsbörsen. Viaplay visar sedan tidigare Formel 1 i Norden och Baltikum, den 1 mars lanseras tjänsten i Nederländerna där man också har Formel 1-rättigheterna.

”Supportrar kommer att kunna streama unika dokumentärprogram där Verstappen avslöjar hemligheterna för att erövra Formel 1:s tuffaste banor, tillsammans med fascinerande inblickar i hans liv borta från sportens hårda press, och mycket mer. Verstappen blir också en Viaplay-ambassadör i samtliga marknader där Viaplay innehar rättigheterna för att visa Formel 1”, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Max Verstappens far Jos Verstappen – även han tidigare formel-1-förare – ansluter också till Viaplays team av internationella formel-1-analytiker.

ANNONS
ANNONS

Läs även: Max Verstappen vinner Formel 1-VM efter jätterysare [Dagens PS]