ANNONS
Företrädesemission 18 sep - 2 okt 2023

Open Ocean dumpar Truecaller-aktier värda en miljard kronor

Uppdaterad: 20 jan. 2022Publicerad: 20 jan. 2022
Truecaller Logotyp
Truecaller Logotyp (Foto: TT)

Open Ocean dumpar sitt innehav i Truecaller. Igår kväll kom nyheten att Open Ocean ville sälja hela sitt innehav i företaget, i morse nyheten att man sålt.

ANNONS
ANNONS

Carnegie får enligt ett pressmeddelande i går i uppdrag att undersöka möjligheten att sälja Open Oceans 12,5 miljoner B-aktier i Truecaller genom ett så kallat accelererat bookbuildingförfarande där priset kommer att fastställas.

Det motsvarar 3,3 procent av det totala antalet aktier i bolaget. Open Ocean var den åttonde största ägaren i bolaget.

Sålt hela innehavet

På morgonen idag rapporterar Nyhetsbyrån Direkt att Open Ocean under natten har sålt drygt 14,8 miljoner aktier, hela sitt innehav, i Truecaller. Priset per aktie blev 72 kronor.

I början av året kunde Dagens PS rapportera att riskkapitalbolaget Balderson beslutat sälja sitt innehav i Truecaller. Nu har alltså ännu en storägare beslutat att göra sig av med sitt innehav i nummerupplysningsföretaget.

Läs även: Storägare säljer av aktier i Truecaller 

Läs även: Upp som en sol och ned som en pannkaka: Börsfloppar 2021 

 

ANNONS
ANNONS
ANNONS
Företrädesemission 18 sep - 2 okt 2023

Investera i svensk innovation som begränsar hjärnskador. Medicintekniska PolarCools CE-märkta produkt, PolarCap® System, används som akut behandlingsmetod vid hjärnskakningar och upprepade smällar mot huvudet. Bolagets vision är att kontrollerad kylning av huvud- och nackskador ska bli en standardbehandling för att begränsa hjärnskador. Försäljningen ökar snabbt och nu genomförs en nyemission för att klara av expansionen.

Läs mer & teckna här