Ola Rollén, vd för Hexagon, har hittills i november sålt 1,5 miljoner aktier i bolaget, eller 75 procent av innehavet. Aktien faller tungt på börsen.

ANNONS

Efter försäljningarna har Ola Rollén fortfarande aktier i bolaget som uppgår till omkring 117 miljoner kronor, skriver Di.

Trots att Ola Rollén har sålt 75 procent av innehavet i Hexagon är han fortfarande en ”dedikerad vd och aktieägare”, enligt ett pressmeddelande från mätteknikbolaget.

Ola Rollén: Mitt engagemang för Hexagon kvarstår

”Jag har valt att sälja en del av mitt aktieinnehav i Hexagon. Mitt engagemang och min starka tilltro till Hexagons framtid kvarstår. Vi står inför en mängd spännande möjligheter och jag ser fram emot att fortsätta leda och utveckla Hexagon mot våra strategiska mål”, uppger han.

Det går bra för Hexagon vars aktie gått upp med 33 procent i år till 142,85 kronor, som kursen stod i vid stängning på tisdagen.

Men i dag, onsdag, efter nyheten om att Ola Rollén avyttrat den stora aktieposten i bolaget faller alltså aktien tungt. Vid klockan 11.30 var aktien i Hexagon ner med 4,03 procent till 137,10 kronor (senast betalt).

ANNONS
ANNONS

Här kan du följa mätteknikbolaget Hexagons kursutveckling i realtid.

Läs även: Freemelt dubblar kursen – jackpot för Ola Rollén [Dagens PS]