Elon Musks 76-åriga pappa, Errol Musk säger att han år 2019 fick ännu ett barn med sin 35-åriga styvdotter, de har redan en son tillsammans. 

ANNONS

Errol Musk och hans 41 år yngre styvdotter Jana Bezuidenhout har sonen Elliot Rush, som nu är fem år gammal. I en intervju med tidningen The Sun berättar Errol Musk att de har ytterligare ett barn tillsammans, en dotter som föddes 2019.

”Det enda vi är på jorden för är att fortplanta oss”, säger Errol Musk till The Sun.

”Om jag kunde få ett barn till skulle jag. Jag kan inte se någon anledning att låta bli”, tillägger han och förklarar för The Sun att om han hade tänkt på det skulle varken Elon eller Kimbal finnas.

Enligt The Sun gick Elon Musk bärsärkagång när han fick veta att hans far fått barn med Jana Bezuidenhout som bodde med honom under sin uppväxt.

Växte upp med Errol Musk

Jana Bezuidenhouts mor Heide Bezuidenhout, var gift med Errol Musk i 18 år och de har två barn tillsammans.

Errol Musk berättar för The Sun att han gifte mig med Jana Bezuidenhouts mamma när hon var 25 och han var 45 och att Heide Bezuidenhout förmodligen är en av de snyggaste kvinnorna han någonsin sett i sitt liv.

Jana Bezuidenhout bodde alltså med Errol Musk när hon växte upp och han säger till The Sun att deras andra barn var oplanerat men att han bodde med henne när sonen hade fötts. Han säger också att han inte har kollat dotterns DNA, men att hon ser ut precis som hans andra döttrar och dessutom är väldigt lik Elliot Rush.

Bor inte längre tillsammans

Errol Musk säger till The Sun att han insåg att Jana Bezuidenhout var två generationer yngre än honom och att det är trevligt ett tag men att det stora gapet märks.

ANNONS
ANNONS

Han berättar att han inte längre bor tillsammans med Jana Bezuidenhout, att de känner mycket tillgivenhet för varandra men att det inte är praktiskt och att, när hon besökte honom under några dagar för ett halvår sedan, började barnen gå honom på nerverna, trots att han saknar dem när de inte är där.

Vill du läsa de senaste nyheterna om ekonomi och företag? Så här enkelt får du vår kostnadsfria nyhetstjänst.

Läs mer: Klart: Elon Musk stäms av Twitter – ”ironin lol” [Dagens PS]