Dagens PS

Elon Musk fick tvillingar med anställd – hölls hemligt ett halvår

Tesla Bot Optimus äntrar äntligen scenen på AI-dag
Förra året var det en människa i en robotkostym, men i år fick Elon Musk presentera en gående robotprototyp på Teslas AI-dagar.(Foto: TT)
Daniel Jacobs
Daniel Jacobs
Uppdaterad: 07 juli 2022Publicerad: 07 juli 2022

Industrimagnaten Elon Musk fick i november 2021 tvillingar i hemlighet med en av sina anställda, rapporterar Business Insider

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Världens rikaste man, Teslas vd Elon Musk, 51, fick i november 2021 tvillingar med en högt uppsatt chef på ett av sina företag, Shivon Zilis, 36, som arbetar som Director of Operations and Special Projects på Neuralink, som utvecklar implanterbara människa-dator-gränssnitt, rapporterar Business Insider med hänvisning till domstolsdokument.

I domstolsdokumenten listas de båda på samma adress i Austin, Texas. Elon Musk har tidigare sagt att hans primära bostad är ett modulhus på 37 kvadratmeter vid SpaceX bas i Boca Chica, Texas.

Vid tidpunkten för tvillingarnas födelse var Elon Musk tillsammans med Claire Boucher, känd som artisten Grimes, och de båda fick sitt andra barn tillsammans i december genom surrogatmödraskap.

Den excentriske Elon Musk har nu nio barn – vad man känner till. Han har ofta pratat om risker för en befolkningskollaps på grund av för låga födelsetal. Shivon Zilis beskrivs av Business Insider som en stigande stjärna i Elon Musks företagsimperium och en expert på artificiell intelligens.

“Jag försöker föregå med gott exempel! Befolkningskollaps är ett mycket större problem än vad folk inser och det är bara för jorden. Mars har ett stort behov av människor, eftersom befolkningen för närvarande är noll”, twittrade han under 2021.

“Tvärtemot vad många tror, ​​ju rikare någon är, desto färre barn har de. Jag är ett sällsynt undantag”, har världens rikaste person Elon Musk sagt.

Samtidigt som han förespråkar att få många barn så har han också erkänt att han har en begränsad roll i att uppfostra sina barn när de är yngre.

“När ungen blir äldre blir det mer av en roll för mig. Jag tror att jag bara gör som jag har gjort med mina andra barn. Om jag har en resa för Tesla till Kina, till exempel, tar jag med mig barnen för att se kinesiska muren eller ta snabbtåget från Peking till Xian och se Terrakottaarmén”, har Musk sagt.

ANNONS

Läs även: Elon Musk köper ny privatjet för 780 miljoner

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS