Nätapoteket Meds skulle ha börsnoterats i nästa vecka – men nu meddelar bolaget att det inte blir så. Åtminstone inte nu.

ANNONS

Meds har beslutat att avbryta förberedelserna för en börsnotering. Först skulle bolaget ha börsnoterats den 1 september, vilket sköts upp till första veckan i oktober. Men så blir det inte heller.

“Styrelsen bedömer att det mot bakgrund av det rådande marknadsläget inte finns förutsättningar för en positiv utveckling av aktien med tillfredställande likviditet. Styrelsen har därmed beslutat att avbryta den pågående processen. En notering av bolagets aktier är fortfarande aktuell när förutsättningar bedöms finnas”, skriver bolaget.

”Vi har genomfört en stor rad möten och aktiviteter mot marknaden under september, både i Sverige och internationellt. Mottagande har genomgående varit positivt. Trots detta är det en hög risk att notera företaget under rådande marknadsförutsättningar. Med hänsyn till våra aktieägares bästa har vi därmed valt att avbryta den pågående noteringen och återkommer senare” säger Meds medgrundare och vd Björn Thorngren enligt Breakit.

En börsnotering för bolaget är fortfarande aktuell vid ett senare tillfälle, enligt vd:n.

ANNONS
ANNONS

Läs även: Porsches aktie faller tungt första handelsdagen [Dagens PS]