Många vill bli rika och tjäna storkovan på börsen. Men kräver kunskap, något man bland annat får om man lyssnar på rätt poddar. Dagens PS publisher Mats Hedberg, som bevakat och investerat på finansmarknaden under 30 år, ger oss sina bästa tips.

Placerapodden/PlaceraTV
Riktigt bra för den som är intresserad av hur förvaltare ser på marknaden och olika placeringscase. Man får många bra investeringstips. Inte minst av redaktionens finurlige och kunnige Karl Lans.

Börspodden
Sveriges största finanspodd. Den är tradinginriktad och drivs av två kunniga och tradinginriktade personer – Johan ”Dr Baisse” Isaksson och John Skogman. Initierat, underhållande och en hel del slag under bältet. Senaste avsnittet handlar om ”krisen är över”

Fill or kill
En annan bra tradinginriktad podd. En hel del intressanta vinklingar i det korta perspektivet.

ANNONS
ANNONS

Börshajen
Drivs av den härliga och generösa Andra ”Börshajen” Fahrad som lyckats med att, som hon själv säger, skaffa sig fuck-off-kapital. Hon gör en basicpodd om ekonomi – inte bara aktier. Bra för den som blivit intresserad och vill lära sig mer.

Finansräven
Här samlas personer med stor kompetens som delar med sig av sin kunskap och hur de ser på ekonomin och marknad. Ofta i ett större perspektiv, och där olika tillgångsslag behandlas. Inte bara aktier. Gästerna håller högsta kvalité är inte de personer som tenderar till att valsa runt hos andra poddvärdar.