Tidningen Börsveckan är åter ute med sin måndagsutgåva och tipsar om sju köpvärda aktier. Vad tror du – läge att stuva om portföljen?

ANNONS

Inte mindre än sju aktier anses alltså vara köpvärda enligt Börsveckan, som är ute med ett nytt nummer på måndagen – det första efter sommaruppehållet.

Aktierna som får förtroendet är Arla Plast, Kambi, Itab, Byggpartner, Duni, BHG och Svedbergs, uppger Nyhetsbyrån Direkt.

Tidningen rekommenderar samtidigt börsplacerare att avvakta med Mildef, Freemelt och Tele2.

När det gäller köprekommendationerna anser experterna på Börsveckan att Arla Plast har en lockande värdering efter rekordåret i fjol, även om 2021 väntas bli ”ett mellanår” för bolaget.

Aktien får köpstämpeln på runt 50 kronor, en nivå som aktien stängde på när börshandeln avslutades i fredags, framgår det.

Kambi bedöms ha goda marknadsutsikter

Kambi, som också får ett köptips, anses ha en balansräkning som är ”trygg”.

Samtidigt har aktiekursen i bolaget ”havererat” under sommaren efter kvartalsrapporten och beskedet om en förlorad kund. Dock ser marknadsutsikterna goda ut vilket gör aktien köpvärd, resonerar proffsen.

Itab har å sin sida en ”fortsatt attraktiv” värdering, trots hacket i kurvan i kvartalsrapporten för andra året, dessa problem är övergående, heter det.

Läs mer i artikeln från Nyhetsbyrån Direkt som bland annat publiceras på Privata Affärers hemsida om övriga aktier som får köpråd av Börsveckan.

ANNONS
ANNONS

Vad tror du, kan det vara läge att omdisponera aktieportföljen?

Läs mer: Bolag i budstrid bäst på börsen i sommar [Dagens PS]

Läs även: Experterna om börsoron – satsa på defensiva aktier [Dagens PS]