Affärsvärlden publicerar i dag den senaste utgåvan av den tryckta tidningen med nya analyser av Scandic Hotels och noteringsaktuella Magle Chemoswed som bägge får neutrala råd.

ANNONS

Tidningen inkluderar också tidigare publicerade analyser med köpråd på Coor och neutrala råd för Nederman och Fastator.

När läget i april var som allra värst stod 19 av 20 hotellrum tomma för hotelloperatören Scandic Hotels. Sedan dess har läget sakta förbättrats och investerare sätter nu hoppet till idén om att redan nästa år kan bli förhållandevis normalt. Affärsvärlden bedömer att uppsidan i aktien är ganska klen givet de stora risker som ändå finns. ”Vi står närmre ett säljråd än köpråd i dagsläget”, skriver tidningen och ger ett neutralt råd.

Noteringsaktuella Magle Chemoswed har investerat och uppgraderat sin produktionsanläggning de senaste åren. Bolagets egen teknologiplattform kan bli en viktig konkurrensfördel kommande år. ”Vi skulle inte direkt avråda investerare som gillar den här typen av bolag att teckna. Vi hade dock gärna sett att den operativa ledningen köpte mer aktier. Rådet blir neutralt”, skriver Affärsvärlden.

ANNONS
ANNONS