Börsveckan rekommenderar köp av Bufab, LeoVegas, Momentum och Victoria Park i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Betsson, finska Tokmanni, Arjo och Biotage.

Skruv- och mutterbolaget Bufab hade mycket bra drag under galoscherna under slutet av fjolåret. Den starka orderingången pekar på att 2018 också kan bli starkt. Börsveckan ser ingen anledning att ändra sitt köpråd för aktien.

Speloperatören LeoVegas har urstark tillväxt och god lönsamhet. Bolaget gör även en rad intressanta förvärv. Aktien förtjänar en högre värdering med sin höga vinsttillväxt, anser tidningen som ser ett bra köpläge i aktien.

Speloperatören Betsson har blivit frånsprungna konkurrenterna och har det tufft. Värderingen är visserligen låg, men det finns bättre spelaktier att satsa på, bedömer Börsveckan som sänker sitt tidigare köpråd till avvakta.

Tokmanni är Finlands ledande lågpriskedja. Bolaget har höga ambitioner att stärka lönsamheten, men marknaden är tuff och det kommer krävas väldigt mycket för att Tokmanni ska lyckas. Tidningen väljer att avvakta med aktien.

ANNONS
ANNONS

Industriåterförsäljaren Momentum har goda möjligheter att lyfta lönsamheten och den senaste rapporten visar att bolaget är på rätt väg. Börsveckan sätter en riktkurs på 135 kronor om ett års sikt, vilket ger en uppsida på 20 procent och upprepar sitt köpråd.

Medicinteknikbolaget Arjo har en intressant verksamhet. Tidningen anser att värderingen är relativt hög, givet den svaga tillväxten och historiken. Rådet blir att avvakta med aktien.

Biotage växer stadigt med stigande lönsamhet, trots motvind med valutor. Värderingen är dock mycket hög även med hänsyn till tillväxtpotentialen, anser Börsveckan som avvaktar med aktien.

Victoria Park är ett stabilt bostadsbolag med stark balansräkning och hög tillväxt i substansvärdet. Aktien passar utmärkt in en långsiktig portfölj, bedömer tidningen som upprepar sitt köpråd.