När börserna öppnade på Wall Street i tisdags var banker och rådgivare relativt positiva och utpekade flera amerikanska aktier som bra köp. Miljövänliga satsningar och energi är några av tipsen

ANNONS

Vid börsens öppnande under tisdagen utpekade analytiker och investmentbanker på Wall Street vinnare och förlorare på börsen. CNBC listade ett antal aktier med köpläge.

Telsey lyfter fram Nike

Nike kommer att gå något bättre än genomsnittet på börsen, trots problem med leveranserna från tillverkare i Vietnam. I ett uttalande sa experterna att utgången för Nikes aktie kommer att hänga på när Vietnam häver restriktionerna. Just nu är de förlängda till 30 september

Loop utpekar T-Mobile

Motiveringen lyder att T-Mobile är den näst största operatören för mobila lösningar. Det har också ett snabbt växande resultat.

KeyBanc: ”Långsiktigt god utveckling för Enphase Energy

Solenergibolaget är ”väl positiionerat för att kapitalisera på den robusta tillväxten” i solenergimarknaden, påstår banken i ett uttalande, som tror att produktens särskilda teknik kommer att vinna marknadsandelar framöver.

KeyBanc uppgraderar Vail Resorts

Anledningen är att vintersäsongen kan bli en god affär för bolaget och deras anläggningar för skidturism. Detta trots att deltavarianten av coronaviruset har fått fäste I USA.

ANNONS
ANNONS

Argus uppgraderar Baath & Body Works

Aktien har köpläge på grund av bolagets ledning och marknadsföring. Dessutom kommer utdelningen att bli bra, tror analytikerna.

Cantor Fitzgerald väljer Johnson & Johnsson

som en aktie med köpläge. Ett av skälen är att bolaget har kunnat redovisa att deras coronavaccin är effektivt.

Credit Suisse pekar ut Warner Music

som en aktie som kommer att stå sig bra den närmaste tiden. Bolagets aktie har stigit och anses ha möjlighet till bra värdeutveckling.

Stifel köpmärker Fortinet

Stifel ser ser bolaget som ledande inom cybersäkerhet.
”Medan Fortinet:s framgång är centrerad kring dess ledande applikationsbaserade brandvägg, har bolaget också byggt upp en bred platform för säkerhetslösningar.”

Credit Suisse pekar ut EVgo som långsiktigt lönsam

Bolaget gör laddare till elbilar och kommer sannolikt att tjäna på alla beslut om övergång till en grön infrastruktur.

”EVgoär marknadsledande i USA när det kommer till snabbladdare för personbilar och kommersiell transport, skriver Credit Suisse. ”EVgo kommer att gynnas av en snabbt växande övergång till elbilar, stödjande politiska beslut och incitament för industrin.”

ANNONS
ANNONS

Stifel signalerar köpläge på Penn National

Aktien har nyligen gått ned för bolaget som finns inom en rad olika spelnäringar. Stifel är övertygad om att den kommer att vända upp igen. För augusti ser Stifel en lokal trend uppåt vad gäller spelande.

Morgan Stanley uppgraderar Twinkies

Snacksföretaget väntas gå bra den närmaste tiden som effekt av att konsumenter kommer att konsumera mer snacks – både vid umgänge och för att männsikor kommer att förflytta sig mer.

Citi utropar köpläge på General Electric

Elbolaget är en av de stora vinnarna på den amerikanska regeringens nya infrastruktursatsning. Det har stora satsningar på vindkraft och kommer att tjäna på stimulanspengar till grön energi.

Läs också:

Analytiker lyriska: ”Aktien är ett kap”
Här placerar du när börsen skakar