Vad som beskrivs som en privat fästning har denna strandvilla vid Sydneys Coogee Beach inte bara utsikt mot Stilla havet utan hela vägen till superkändisen Bondi Beach. Häng med till denna designdröm på 800 kvadratmeter med fem sovrum och lika många badrum.

Att bo nära havet och alltid vara nära till naturens förändringar är en dröm för många som flyttar till Sydney. Denna strandvilla smälter in i klippmiljön längs kustlinjen med material som utgörs av glas, stål, betong och sten.

Huset är ritat av kända designern Renato D’Ettorre som inte har sparat på krutet. Samtliga fem sovrum har egna balkonger, och för att fortsätta spendera så mycket tid utomhus som möjligt – flytta upp till takterrassen som erbjuder 360 graders utsikt.

strandvilla
När du tröttnar på havet kan du alltid ta ett dopp i poolen. (Foto: Domain)

 

strandvilla
Vakna upp till solen som i Sydney skiner i genomsnitt 320 dagar om året. (Foto: Domain)

Sydney är en väldigt aktiv stad vilket genomsyrar huset – som har både gym och jacuzzi. Alldeles utanför finns leder som följer den klippiga kustlinjen.

strandvilla
Huset kallas även för ett ”private fortress” av en anledning. Det går att ha privata fester utan att störa grannarna! (Foto: Domain)
strandvilla
Industrikänslan är genomgående på insidan med stora sten- och glasytor. (Foto: Domain)

 

strandvilla
Varför inte göra yoga på takterrassen, och spana efter delfiner och valar som ofta simmar förbi. (Foto: Domain)

 

strandvilla

ANNONS
ANNONS

Visningarna sätter igång inom kort och slutpriset ser ut att landa närmare motsvarande 70 miljoner kronor.

Läs mer om drömhuset här.