Resebyrån Ebeach står bakom listan, som återges av resemagasinet Vagabond, och den handlar alltså om de mest udda frågorna som kunder ställt inför en planerad resa.

Första frågan är egentligen ett krav på att det måste vara soligt och varmt under resedatumet. Där till undrar någon om kaffet är gott, eftersom just ett välsmakande kaffe är viktigast för resenären.

Ytterligare en annan resenär undrar om det finns en brödkniv på hotellet – han eller hon vill inte skiva brödet med en vanlig kniv.

Där till funderar någon om det går att bo så långt från svärföräldrarna som möjligt under familjeresan medan någon annan har glömt att boka sitt barn på resan som står på dagordningen.

ANNONS
ANNONS

En resenär undrar om någon av de tre som ska åka måste ”dela säng med en främling”, en annan får inte tiden för flygresan att gå ihop medan ytterligare en annan undrar varför resebyrån tog betalt för 20 minuters transfer när det bara skulle ta tio minuter.

Och den här är också ganska bra:
”Min taxi har inte kommit än och jag är orolig att jag ska missa mitt flyg. Det står ’all taxes included’ på min flygbiljett, så när kommer min taxi?”

Slutligen är det en fängelsekund som vill flytta fram sin resa för att vederbörande skakar galler. ”Kan jag flytta fram resan några månader? ”

LÄS ARTIKELN: ”Resebyrån avslöjar: De roligaste frågorna vi fått från våra kunder” [Vagabond / Ebeach] ›