Här skålar du in det nya året i elegans och plusgrader.

ANNONS

Resesöksajten Secret Escapes tipsar om att det inte behöver kosta skjortan att fira nyår i extravagans på varma breddgrader.

”Det är ännu inte för sent att fynda en sista-minuten-resa och fira in det nya året med sand mellan tårna”, framhåller resesöksajten i ett pressmeddelande.

”Våra medlemmar har ett stort urval av förstaklasshotell och destinationer världen över som vi erbjuder 20 till 70 procent garanterat lägre pris på – även över jul och nyår. I år har vi flera nya spännande och annorlunda destinationer som vi tror tilltalar de svenska resenärerna. Det har blivit allt vanligare att boka nyårsresan sent hos oss”, säger Gustaf Peterson, försäljningschef för Secret Escapes resor från Sverige.

Här är tre exempel på prisvänlig nyårslyx:

• Dubai, exklusiv svit på världens lyxigaste hotell, sjustjärniga Burj Al Arab, som erbjuder en privat strand. Bokningarna hit från svenskar har enligt Secret Escapes ökat med 125 procent jämfört med 2016.

ANNONS
ANNONS

• Cancun, Mexiko, och hotellet Golden Parnasuss Resort & Spa, som erbjuder fem restauranger, fyra barer och teater – för den som önskar krydda tillvaron med lite kultur. Mexiko och Karibiska havet överlag har många lyxiga hotell att erbjuda, framgår det.

• Sri Lankas djungler och Jungle Beach by Uga Escapes, som är ett femstjärnigt hotell med en nästan orörd strand, enligt Secret Escapes, som konstaterar att här finns äventyret för nyfikna som lockas av exotiska destinationer.