Bilden är tagen i ett annat sammanhang.

ANNONS

En man som skrek ut detaljer om nya storfilmen Avengers: Endgame till människor i kö vid biografen blev sedan nedslagen, rapporterar Deadline.

Det var utanför en biograf i Hong Kong som arga fans tog till knytnävarna mot mannen som de tyckte förstört deras bioupplevelse. Mannen hade precis sett klart filmen vid en tidigare visning, och på väg ut avslöjade han detaljer för hela kön – något som inte uppskattades, enligt artikeln.

Innan Avengers: Endgame hade premiär gick regissör-bröderna Russo ut på sociala medier och bad fans att inte ”spoila” filmen för varandra, utan låta alla som investerat så mycket tid och energi på Marvels filmer få uppleva filmen utan störningsmoment.

Avengers: Endgame har slagit alla biorekord. Enligt CNBC har filmen dragit in 1,2 miljarder dollar, motsvarande drygt 11 miljarder kronor världen över under sin premiärvecka – nästa dubbelt så mycket som den föregående filmen Avengers: Infinity War. Filmen har nu även rekordet som den snabbaste till en miljard dollar: fem dagar. Det tidigare rekordet var 11 dagar som den föregående Avengers-filmen också hade – ren snigelfart i jämförelse.