Kombinera nytta med nöje – slappa med de här serierna och podcasterna i helgen.

ANNONS

Dagens PS har samlat några av månadens bästa serier och podcasts, med otroliga storys om allt från företagande och starka ledare, till mordgåtor och otroliga livsöden.

TV-serier

Ballers (HBO): En grupp förre detta- och aktiva footballspelare i Miami, Florida. Trots att de är proffs inom sin idrott har de svårt att hitta sin väg i livet utanför spelplanen. Ledare för gänget är Spencer (Dwayne ”The Rock” Johnson), en före detta superstjärna inom sporten som försöker hitta fotfästet i sin nya karriär som ekonomisk rådgivare åt aktiva spelare.

Billions (HBO): Drama om extrem förmögenhet, inflytande och korruption. Huvudpersonerna är den målmedvetna åklagaren Chuck Rhoades (Paul Giamatti) med politiska kopplingar och den beräknande miljardären och hedgefond-mäklaren Bobby ”Axe” Axelrod (Damian Lewis). Serien utspelar sig mitt i New Yorks maktpolitiska intriger.

The Pioneer (HBO): ”Jesús Gils liv är en av de mest överraskande och enastående historierna i Europa de senaste årtiondena. Den unika karaktären trotsade konventionerna i Spaniens värld av politik, fotboll och fastigheter”. Så beskrivs den hyllade serien på mediajättens streamingsajt.

Podcasts

Mordpodden: Skakande svenska mord hämtade från verkligheten. Lotsas genom ruskiga berättelser av Amanda Karlsson och Linnea Bohlin.

ANNONS
ANNONS

Karriärpodden: Podcasten med Sveriges mest framgångsrika kvinnliga ledare och förebilder, ledd av Eva Ekedahl.

P3 Dokumentär: ”Programmet som blickar bakåt, gräver i arkiven och pratar med dem som var med när det hände”, säger Sveriges Radio sitt hyllade inslag.